Grillnatta!

Godmiddag bloggen!
Har inte tid och blogga nå nästen eftersom jag ska snart dra på grillnatta med en underbar vän, och eftersom Eric Saade ska  uppträda där ikväll så följer kameran givetvis med så bilder kommer sen!

Puss

Borta bra men hemma bäst!

Hemma igen efter en vecka i storstaden Berlin, vi har haft det toppen! Men det klumpiga är att jag var så slarvig så jag inte har haft kameran med mig, inte lik mig men sånt händer.. så jag har dess värre inte kunnat knäppt nå kort. Men sånt är livet! Har lite bråttom nu men hoppas ni haft det bra hörs sen sweethearts!

Resa Boka!

Imorgon blir det att flyga till Berlin för mig ocg älskling och ängna oss en underbar vecka där! Eftersom mina färldrar åkte bil dit och är där nu tar vi ett enklare sätt och tar flyget i morgon istället.. Kamran är med och bilder kommer om en vecka ungefär! Underbart, ha det toppen här hemma i Sweden!

Vi hörs snart sweeties!



16 År idag hipp,hipp & hurra! :D


Fix&Stök

Håller på med städning lite smått nu och ska strax gå och sova med min älskling eftersom jag nmnligen fyller 16 bast i morgon.. så kalas på hög nivå kommer det att förekomma då! :)

RSS 2.0