Ginatricot



Wonderful days!

Godmogon läsare  eller ja kanske det kan man kanske inte säga eftersom klockan redan är tre på dagen men det strunta men väl i! Somsagt sommarvärmen har kommit tillbaka så underbart att man bara sitter i solen och njuter men ganska typiskt eftersom nu när jag har lagt bort alla sommarkläder i en av mina gaderober och bara tagit fram höstnytt som jag tänkte att det var dax för nu men så kan det va. Ikväll blir det kräftmys och film med godis med mitt hjärta, så mysigt!

Men jag bloggar mer underdagen, PUSS PÅ ER!

Proviva Active!



Jag rekomederar verkligen att ni ska prova Proviva Active med blåbär,hallon och citronsmak! Den är supergod och kanon att dricka efter en träning eller varför inte till en god frukost.
Den är lätt, uppfriskande och underbar. Själv dricker jag 1-2 st per dag så ni måste testa!

Inlägg från skolan!

TjaahTjaah sitter nu i skolan med mina favoit brudar! Och vill ni veta en till jävligt nice sak att vi alla som började i gymnasiet nu har fått egna datorer och väska för omkring 10 000 kr så jag är så jag är såklart överlycklig! PUUSSHEJ!

Ny Dag, nya möjligheter!

GodMorgon alla rara läsare, har precis vaknat och ätit frulle nu. Så grymt trist väder det är ute nu så nu ska jag mysa ner mig i soffan med en film och en bit äppelpaj med vaniljsås göttans de! Klockan fyra ska jag dra hem från min pojk för då vankas det BILBINGO Med en min kära vän Emelie, då får man hoppas på vinst men somsagt det behövs nog inte eftersom jag brukar ha sån rackarns otur när det gäller sånt .. Men man kan alltid hoppas! Nu ska jag kila till soffan,Skriver mer senare!

PuSS

Har precis haft myskväll med min babe!




StrandMys!







Lunch-time i mysiga Falun!

 SUSHI! 


Stockholm,Grönalund in my ♥!










Fynd Från Grillnatta!



Lite genomskinlig brun skjorta från only! före 300 kr och nu 79, kallar jag ett fynd!

RSS 2.0